Tennis training

 

Vanaf 2024 is JustTennis gestart als organisatie bij TV Riel met het verzorgen van de trainingen. In de week van 1 april starten we met de zomertrainingen.
Naast het verzorgen van alle zaken omtrent de trainingen adviseren wij de vereniging ook in beleidszaken en ondersteunen wij bij het voorbereiden en uitvoerenvan een aantal activiteiten.

Dat kunnen activiteiten voor bestaande leden zijn, maar ook activiteiten om nieuweleden te werven. Samen met de trainers willen we alle leden nog meer spelplezier en spelontwikkeling bieden en zorgen voor een gezellige sportieve sfeer binnen de vereniging.

Ons aanbod is gericht op alle leden, van jong tot oud. We hebben mogelijkheden voor de junioren op de maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag en voor de senioren hebben we juist een aanbod op de maandag-, dinsdag- en woensdagavond.
Overdag is er ook een aanbod voor de senioren. Hiervoor kun je je inschrijven. Mocht je voor dit pakket nog bepaalde wensen of voorkeuren hebben qua moment overdag, dan verzoeken wij jou om dit door te geven bij de opmerkingen zodat wij hiermee aan de slag kunnen.
Wij hebben er enorm veel zin in om bij TV Riel aan de slag te gaan en we hopen je snel te zien op de baan!

Heb jij ook interesse in training? Wil je meer weten over ons aanbod of over de trainers?

Klik dan op onderstaande link: https://www.justtrainingen.nl/tennis/tv-riel/actueel-lesaanbod-tv-riel