TV Riel

Wil je lid worden van de tennisvereniging Riel, schrijf je dan in! We heten je graag welkom binnen onze vereniging.

Hoewel we ruim 300 leden bij TV Riel hebben, is het in het begin soms lastig om tennispartners te vinden. Het is makkelijker dan je denkt !

 • Kom naar de open dag. Deze wordt georganiseerd door de leden. Daar maak je kennis met diverse commissies en het bestuur. Dan weet je wie je moet hebben.
 • Neem tennisles bij Just Tennis. Als je lid bent kun je je inschrijven. Just Tennis zorgt dan voor een leuk lesgroepje waar je makkelijk mee kan.
 • Met je lesgroepje kun je afspreken om eventueel vrij te tennissen en samen te oefenen.
 • Van begin april tot eind juni wordt op vrijdagavond een interne competitie georganiseerd voor alle senioren. Hier doen leden aan mee van alle speelniveaus. Het is leuk en leerzaam om daaraan mee te doen. Je leert heel snel veel mensen kennen. Alle informatie hieromtrent ontvang je via onze nieuwsbrief, Facebook, of staat vermeld op de website. Ook hiervoor geldt dat je niet in hoeft te schrijven met een groepje.

  Ook in het najaar wordt er een interne dubbelcompetitie georganiseerd op vrijdagavond.

 • Na de zomer worden de clubkampioenschappen georganiseerd. De onderdelen zijn: enkel, dames-, heren- en gemengd dubbel.
  Het is leuk om een echt toernooi te spelen met en tegen leden van je eigen speelsterkte.
  Door toernooien te spelen ga je snel vooruit, het is bovendien gezellig en zo leer je weer meer leden kennen.
 • De diverse commissies binnen de vereniging organiseren  leuke activiteiten, zoals het openingstoernooi, de Ladies Day, een heren snipperdag, een open toernooi, etcetera.
  Kijk op de activiteitenkalender voor meer informatie. Ook voor de jeugd wordt er gedurende het jaar namelijk het een en ander georganiseerd. Denk aan een jeugdkamp, spelletjesmiddag en de fritesinstuif.

Buiten deze interne evenementen is het bij TV Riel ook mogelijk KNLTB competitie te spelen in het voor en najaar.  Voor de jeugd is het ook mogelijk deel te nemen aan een competitie.

Als je lid wil worden van TV Riel, zijn de onderstaande contributies van toepassing:

Leeftijd  Contributie per jaar (2024)
Jubileum actie 2024 nieuwe leden
4 t/m 9 jaar € 55,00 € 30,00
10 t/m 17 jaar / student € 75,00 € 50,00
> 18 jaar € 150,00 € 100,00
Ondersteunend lid € 25,00 € 25,00
 

TV riel is een hele leuke vereniging waar veel georganiseerd wordt voor alle leeftijden. Een prachtig goed onderhouden sportpark en 6 gravelbanen die snel weer bespeelbaar zijn na regen.

Ontwikkelen is ook  belangrijk!

In 2016 heeft TV Riel geïnvesteerd in de renovatie van 5 oude banen en is er 1 extra baan aangelegd. Allemaal “gravel onder afschot”.

In 2018 is de terrasoverkapping vervangen. De voorheen overkapping van zeil is nu een houten overkapping met volop ruimte.

Meehelpen

Het is goed om te weten dat er van alle leden van TV Riel verwacht wordt, dat zij 2 bardiensten per jaar draaien. Je bepaalt mede zelf wanneer deze bardienst plaats vindt.
Daarnaast zijn de meeste leden actief binnen een commissie, of zetten ze zich in door te helpen bij de evenementen van TV Riel.

Tennissen en ontspanning gaan goed samen bij onze club, dat blijkt telkens weer uit de goede opkomst en sfeer tijdens de vele activiteiten. Neem er aan deel en voel je thuis bij ons. Wij helpen je er graag bij.

 

Veel tennisplezier en tot snel op de banen van TV Riel.