Bardienst

 

Van leden van Tennisvereniging Riel wordt verwacht dat zij 2 x per jaar bardienst draaien. De datum en tijdstip bepaal je mede zelf. Aan het begin van het seizoen word je per email uitgenodigd 2 dagen te kiezen uit het ter beschikking gestelde barboek.

Kan ik mijn bardienst afkopen?

Het is niet mogelijk bardiensten af te kopen. Bardiensten kunnen wel geruild of verkocht worden, maar je blijft zelf verantwoordelijk voor deze dienst. Hieronder staan een aantal personen vermeld, die bereid zijn om tegen betaling van € 30,- een bardienst van je over te nemen. Graag deze personen van boven naar beneden benaderen.

Vooraanvang van je bardienst dien je de presentielijst te tekenen welke aanwezig is achter de bar. Indien men niet afgetekend heeft en als afwezig wordt geregistreerd, ontvangt van een boete van € 60,-.

Hoe kan ik zien wanneer ik bardienst heb?

Via mijn.knltb.club, (inloggen met KNLTBnummer en wachtwoord) kun je jouw zelf gekozen bardiensten zien. Heb je geen gebruik gemaakt van de uitnodiging om zelf je bardiensten in te plannen dan behoud de vereniging het recht 2 data voor je te plannen.

Wie kan mijn bardienst overnemen? 

 

Naam Telefoonnummer emailadres
     
Hellen Tibosch 06-40956691  
Mirte Wolfswinkel 06-42178829 [email protected]
Bo de Bresser  06-83891101 [email protected]
Tony den Ouden  06-37610693 [email protected]
Iedje van Puijenbroek 06-20568942 [email protected]

Ben je zelf ouder dan 18 jaar en wil je wat bijverdienen? Geef je op via [email protected]  Jouw naam komt dan ook in het lijstje hierboven. Makkelijk toch?