Als je in het clubhuis iets drinkt, of op het terras iets nuttigt (ook op het gras), dan moet je jezelf registreren van de overheid. Dat heeft de gemeente onlangs bevestigd. Dat is lastig, maar we hebben het geprobeerd zo makkelijk mogelijk te maken.

Scan de QR code met de camera van je smartphone. Deze QR codes vind je ook overal op het terrein. Deze QR code leidt naar een vragenformulier. Dit zijn de “gezondheids-check” vragen. Deze vragen moet je allemaal met “nee” beantwoorden voordat je “toegang” krijgt tot het terrein van TV Riel. Dat moet ook iedere dag dat je er bent. 

Als alles OK is, kun je je naam, email en telefoonnummer invullen. Je krijgt een groen scherm met daarop de bevestiging dat je geen bedreiging bent voor de volksgezondheid. Deze gegevens worden maximaal 14 dagen bewaard volgens de richtlijnen.

Je krijgt een mail met de bevestiging dat alles akkoord is. Bewaar deze mail voor de dag. De corona-verantwoordelijke bij TV Riel kan er naar vragen.

Wil je geen naam-email-tel invullen, hou dan het scherm met het groene bericht open. Dan kun je dat laten zien aan de corona-verantwoordelijke.

Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Ze komen ook niet in handen van derden, anders dan de GGD als deze daarom vraagt!