Momenteel genieten de meest van jullie van een heerlijke vakantie, of zijn jullie net terug.

We kunnen wel stellen dat het een hele bijzondere tijd is waar wij ons nog steeds in bevinden. Corona is nog niet geheel verdwenen en het blijft gewoon gezond verstand gebruiken. Dat geld ook voor het tennissen op onze gezellige club.

Om met de deur in huis te vallen is de organisatie (interne vrijdag voorjaar) aan het voorbereiden voor de interne vrijdagavond competitie. De voorjaarseditie viel in duigen maar we zien mogelijkheden om na de Rob Land clubkampioenschappen deze te laten starten. Dat zou dan zijn van 11 september  t/m begin november. 

Derhalve al een oproep aan jullie ons te laten weten of jullie met een team mee te spelen. Namen van spelers hoeven we nog niet in detail te hebben maar geef een teamnaam door zodat we alvast kunnen plannen.  ( mail : vrijdagavond@tvriel.nl )

Wij hebben er zin in, jullie ook? 

Tot vrijdag !
De vrijdagavond organistatie