De inschrijving voor de KNLTB Najaarscompetitie 2018 is weer opengesteld.

Het inschrijven van een competitie team kan via de website van T.V. Riel. Onder het kopje ‘links voor leden’ vind je de link ‘Inschrijven KNLTB competitie najaar 2018’ of je kunt het via de link http://online.tvriel.nl/tvrvrav/comp.php doen.
De team captain kan hier de teamleden opgeven en de soort competitie invullen die het team wil gaan spelen. Bijvoorbeeld Dames Dubbel 17+ (NJ2018-za). NJ2018 staat voor najaarscompetitie 2018 en za voor zaterdag.

Je kunt ook aangeven hoeveel blikken ballen je wilt bestellen. Dit is niet verplicht om nu in te vullen, maar mag wel. Je kunt namelijk er vanuit gaan dat je minimaal 3 keer thuis speelt en dus 3 x 2 = 6 blikken ballen nodig hebt en wellicht een paar reserveblikken.

Vanaf 2018 worden alle dubbelpartijen verkort gespeeld. Dit houdt in dat er een wedstrijdtiebreak i.p.v. een 3e set wordt gespeeld.

De sluitingsdatum voor inschrijving is vastgesteld op 19-06-2017.

Alle informatie over de KNLTB Voorjaarscompetitie 2018 kunt u terugvinden op www.mijnknltb.nl.
Zoals elk jaar wordt de vrijdagavondcompetitie door TV Riel niet aangeboden vanwege de interne competitie van onze club.
Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar competitieleider@tvriel.nl.
Met vriendelijk groet, Bernard & Koos