Welkom nieuwe leden!

Download je inschrijfformulier

TVR_aanmeldingsformulier2018

Ben je voornemens lid te worden van TV Riel, twijfel dan niet en schrijf je in! We heten je graag welkom binnen onze vereniging.
Hoewel we ruim 380 leden bij TV Riel hebben, is het voor een nieuwkomer in het begin niet altijd gemakkelijk tennispartners te vinden of ergens bij te horen. Toch willen we graag, dat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij ons. Dat kan op verschillende manieren, we noemen er een paar….

  • Wij raden nieuwkomers aan tennisles te nemen. Het is helaas niet mogelijk tennisles te nemen zonder lidmaatschap van TV Riel. Je kunt je als individu inschrijven. Tennisschool Bob zorgt dan voor een lesgroepje van enigszins gelijk niveau.
  • Met de leden uit je lesgroepje kun je dan afspraken maken om eventueel vrij te tennissen en samen te oefenen.
  • Van begin april tot eind juni wordt op vrijdagavond een interne competitie georganiseerd voor alle senioren. Hier doen leden aan mee van alle speelniveaus. Het is leuk en leerzaam om daaraan mee te doen. Je leert heel snel veel mensen kennen. Alle informatie hieromtrent ontvang je via onze nieuwsflits of staat vermeld op de website. Ook hiervoor geldt dat je niet in hoeft te schrijven met een groepje. Wanneer er verschillende individuele inschrijvingen zijn, wordt hier een team van samengesteld. Will je wel met een groepje inschrijven, zorg dan voor minimaal 2 heren en 2 dames.
  • Ook in het najaar wordt er een interne dubbelcompetitie georganiseerd op vrijdagavond.
  • Medio september worden meestal de clubkampioenschappen georganiseerd. De onderdelen zijn: enkel, dames-, heren- en gemengd dubbel. Het is leuk om een echt toernooi te spelen met en tegen leden van je eigen speelsterkte. Door toernooien te spelen ga je snel vooruit, het is bovendien gezellig en zo leer je weer meer leden kennen.
  • De diverse commissies binnen de vereniging organiseren  leuke activiteiten, zoals het openingstoernooi, de Ladies Day, een heren snipperdag, en een open toernooi, een open jeugdtoernooi etcetera etcetera. Kijk op de activiteitenkalender voor meer informatie. Ook voor de jeugd wordt er gedurende het jaar namelijk het een en ander georganiseerd. Denk aan een jeugdkamp, spelletjesmiddag en de fritesinstuif.

Buiten deze interne evenementen is het bij TV Riel ook mogelijk KNLTB competitie te spelen in het voor en najaar.  Voor de jeugd is het ook mogelijk deel te nemen aan een competitie.

Wanneer je lid wil worden van TV Riel, zijn de onderstaande contributies van toepassing:

Leeftijd  Contributie per jaar
4 t/m 9 jaar € 45,00
10 t/m 17 jaar € 55,00
> 18 jaar € 120,00
Ondersteunend lid € 15,00

TV riel is een hele leuke vereniging waar veel georganiseerd wordt voor alle leeftijden. Een prachtig goed onderhouden sportpark en 6 gravel banen die snel weer bespeelbaar zijn na regen. Ontwikkelen is ook  belangrijk.  Zo zijn er plannen voor een nieuwe terrasoverkapping en nieuw terrasmeubilair.

Het is goed om te weten dat er van allen leden van TV Riel verwacht wordt, dat zij 2 bardiensten per jaar draaien. Je bepaalt mede zelf wanneer deze bardienst plaats vindt.

Tennissen en ontspanning gaan goed samen bij onze club, dat blijkt telkens weer uit de goede opkomst en sfeer tijdens de vele activiteiten. Neem er aan deel en voel je thuis bij ons. Wij helpen je er graag bij.

Veel tennisplezier en tot snel op de banen van TV Riel.

Download het inschrijfformulier hier

Met vriendelijke groeten,

 

Jeffrey van de Kerkhof
Voorzitter