KNLTB Competitie Voorjaar 2021

Beste Competitiespeler van TV Riel,

De inschrijving voor de KNLTB voorjaar competitie 2021 is weer opengesteld.

Het inschrijven van een competitie team kan via de website van T.V. Riel. Onder het kopje ‘links voor leden’ vind je de link ‘Inschrijven KNLTB competitie 2021’ of je kunt het via de link http://online.tvriel.nl/tvrvrav/comp.php doen. 
 
De team captain kan hier de teamleden opgeven en de soort competitie invullen die het team wil gaan spelen. Let op dat je duidelijk aangeeft wie de teamcaptain (eerste naam die opgevoerd wordt) is omdat die door ons wordt doorgegeven aan de KNLTB. Je kunt ook aangeven hoeveel blikken ballen je wilt bestellen. Dit is niet verplicht om nu in te vullen, maar mag wel. Je kunt namelijk er vanuit gaan dat je minimaal 3 keer thuis speelt en dus 3 x 2 = 6 blikken ballen nodig hebt en wellicht een paar reserveblikken.
 
Vanaf 2018 worden alle dubbelpartijen verkort gespeeld. Dit houdt in dat er een wedstrijdtiebreak i.p.v. een 3e set wordt gespeeld.
  
De sluitingsdatum voor inschrijving is vastgesteld op 04-01-2021.
 
Alle informatie over de KNLTB voorjaars competitie 2021 kunt u terugvinden via https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie.
 
De vrijdagavondcompetitie door TV Riel niet aangeboden vanwege de interne competitie van onze club.
 
Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar competitieleider@tvriel.nl 
 
 
Mvg Bernard & Koos