Interne Dubbel Vrijdagavond Competitie

Zoals al een aantal jaar gebruikelijk is, zal er ook dit jaar weer een najaarsdubbelcompetitie plaatsvinden bij TV Riel.
Heb jij zin om tussen 7 sept en 2 nov een aantal (±5) wedstrijden damesdubbel of herendubbel te tennissen op de vrijdagavond, lees dan verder.

Reglement interne dubbelcompetitie najaar

Voor wie vorige jaren al heeft deelgenomen is het goed om te weten dat de opzet voor een groot gedeelte hetzelfde is gebleven als vorig jaar, maar dat we wel een paar kleine aanpassingen hebben gemaakt.
De competitie zal plaatsvinden op de vrijdagavonden en je speelt tussen 19.00u en 23.00u 1 (of in een enkel geval 2) wedstrijd van 1 uur.
De hele avond is de kantine uiteraard geopend om onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd voor te beschouwen en na te bespreken!

Speeldata:

07/09
14/09
21/09
28/09
05/10
12/10
19/10 (herfstvakantie)
26/10

02/11 bokken en geiten avond (voor de hele vereniging) en prijsuitreiking.

Inschrijven per koppel (1 inschrijving is voldoende) op het volgende emailadres (LET OP: Nieuw adres), uiterlijk 28 augustus 2018: interndubbel@tvriel.nl
Onder vermelding van:

  • namen van het koppel
  • speelsterkte dubbel van beide spelers
  • max. 2 verhinderingen per koppel.

Je mag voorkeurstijdstippen aangeven en andere verzoeken, maar wij geven geen garantie dat we aan alle verzoeken kunnen voldoen.
Denk er ook aan om je eventuele bardienst door te geven, dan houden we daar rekening mee in de planning.

Mocht je toch zelf niet kunnen spelen, dan dien je zelf voor vervanging te zorgen, zodat de wedstrijd wel op de geplande datum gespeeld kan worden. Alle spelers doen mee om de gezellige vrijdagavond mee te maken, dus willen we er voor zorgen dat alle wedstrijden ook echt op vrijdagavond gespeeld worden. Dus zorg voor een vervanger, zodat je tegenstander wel gewoon op de geplande datum kan spelen in plaats van de wedstrijd in te halen op een ongezellige doordeweekse avond!!!!

Per persoon vragen wij een bijdrage van € 3,50. Dit dient door beide spelers op de eerste speeldag aan de organisatie te worden voldaan.

Indien het je niet lukt een maatje te vinden, kunnen we je daarbij misschien helpen. Stuur in dat geval even een email naar interndubbel@tvriel.nl

Wedstrijdregels:
De wedstrijdregels van de KNLTB zijn ook tijdens deze wedstrijden van kracht
Er wordt een uur gespeeld, inclusief inspelen. Wanneer het uur voorbij is (als de zoemer gaat), is de wedstrijd ook direct afgelopen. Het punt of de game die op dat moment gespeeld wordt, telt dan niet meer mee.
Er wordt gewoon doorgeteld in games, dus je speelt geen aparte sets.
Wisselen van speelhelft gebeurt volgens de KNLTB regels bij een oneven stand in games.
Elke deelnemer dient min. 10 min voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn.
Na de wedstrijd dienen de deelnemers de eindstand door te geven aan de organisatie of zelf in te vullen op het formulier.
Spelers dienen zelf te zorgen voor tennisballen.
De poule-indeling en het wedstrijdschema voor de gehele competitie zal na 28 augustus zo snel mogelijk op de website van TV Riel komen te staan.

Wij hopen op veel inschrijvingen en een leuke, sportieve competitie.

De najaarsdubbelcompetitie organisatie,
Suzanne, Saskia, Franca en Marjon
interndubbel@tvriel.nl