Bardienst

Van leden van Tennisvereniging Riel wordt verwacht dat zij 2 x per jaar bardienst draaien. De datum en tijdstip bepaal je mede zelf. Aan het begin van het seizoen word je per email uitgenodigd 2 dagen te kiezen uit het ter beschikking gestelde barboek.

Kan ik mijn bardienst afkopen?

Het is niet mogelijk bardiensten af te kopen. Bardiensten kunnen wel geruild of verkocht worden, maar je blijft zelf verantwoordelijk voor deze dienst. Hieronder staan een aantal personen vermeld, die bereid zijn om tegen betaling van € 25,- een bardienst van je over te nemen. Graag deze personen van boven naar beneden benaderen.

Vooraanvang van je bardienst dien je de presentielijst te tekenen welke aanwezig is achter de bar. Indien men niet afgetekend heeft, en als afwezig wordt geregistreerd, loopt het risico van een boete van € 50,-.

Hoe kan ik zien wanneer ik bardienst heb?

Via www.barboek.nl, (inloggen met KNLTBnummer, wachtwoord en verenigingsnummer 42) Onder tab “mijn bardiensten” staan de door jouw zelf gekozen bardiensten vermeld. Heb je geen gebruik gemaakt van de uitnodiging om het barboek zelf mee in te vullen dan behoud de vereniging het recht 2 data voor je te plannen.

Wie kan mijn bardienst overnemen? (in deze volgorde benaderen aub)

Ingrid Peeters 06-83391169 ingrid97@hotmail.nl
Tom Bastiaansen 06-33225765 tombastiaansen@hotmail.nl
Iedje van Puijenbroek 013-4682083 iedjevpp@ziggo.nl
Thom van Iersel 06-46622558 thomvaniersel17@gmail.com