Bardienst

Van leden van Tennisvereniging Riel wordt verwacht dat zij 2 x per jaar bardienst draaien. De datum en tijdstip bepaal je mede zelf. Aan het begin van het seizoen word je per email uitgenodigd 2 dagen te kiezen uit het ter beschikking gestelde barboek.

Kan ik mijn bardienst afkopen?

Het is niet mogelijk bardiensten af te kopen. Bardiensten kunnen wel geruild of verkocht worden, maar je blijft zelf verantwoordelijk voor deze dienst. Hieronder staan een aantal personen vermeld, die bereid zijn om tegen betaling van € 25,- een bardienst van je over te nemen. Graag deze personen van boven naar beneden benaderen.

Vooraanvang van je bardienst dien je de presentielijst te tekenen welke aanwezig is achter de bar. Indien men niet afgetekend heeft, en als afwezig wordt geregistreerd, loopt het risico van een boete van € 50,-.

Hoe kan ik zien wanneer ik bardienst heb?

Via mijn.knltb.club, (inloggen met KNLTBnummer en wachtwoord) kun je jouw zelf gekozen bardiensten zien. Heb je geen gebruik gemaakt van de uitnodiging om zelf je bardiensten in te plannen dan behoud de vereniging het recht 2 data voor je te plannen.

Op de site staan ze ook: http://www.tvriel.nl/index.php/overzicht-bardiensten-tv-riel/

Wie kan mijn bardienst overnemen? 

Er zijn meerdere mensen die dit tegen betaling willen doen. Het lijstje staat hier.


Meer over bardiensten:
Overzicht BardienstenBardienst bij TV RielAfkopen / Ruilen BardienstTVRiel en AlcoholIVA Certificaten TV Riel