Vorig jaar was het idee ontstaan om op maandag te gaan husselen. Alle maandagavondclubjes bij elkaar leek dat een leuk idee. Vandaar dat Barry en Monique het “Hussel” opgepikt hebben en vanaf 15 juni op maandag gehusseld kan worden.

Hoe gaan we dat doen?

Komende maandag (15 juni) is de eerste husselavond.
We hebben dit een beetje aangepast om Corona Proof te zijn.

We gaan partijtjes van 45min spelen.
Om 19.30, 20.15 en 21.00 en evt 21.45

Iedereen is welkom op alle niveau’s. Er worden speciaal banen gereserveerd.

Om een “veilige” baanbezetting te kunnen maken, het verzoek als je mee wilt spelen om even een appje te sturen naar 06-21800619, uiterlijk op maandag 16.00u met je naam, niveau en tijd(en) waarop je wilt spelen. We maken dan een groepsapp aan waarin het speelschema komt te staan. Zo weet je ook meteen dat je niet voor niets komt.

We hebben er zin in, hopelijk tot maandag !

Kunnen we nog vrij tennissen?

Ja, maar er is vooralsnog 1 baan vrij voor de vrije tennissers. Omdat er opgegeven wordt tijdens de Coronacrisis, zullen de banen die niet nodig zijn weer rond 17:00 vrijgegeven worden om vrij te tennissen.