Het zal u niet ontgaan zijn dat vanaf 29 april de jeugd t/m 18 jaar weer beperkt mag sporten. Wij zijn daar voor iedereen super-blij om, want het is weer een stapje in de goede richting. Laten we hopen dat het snel voor iedereen mag.
 
Vanuit de overheid zijn er richtlijnen gemaakt om ervoor te zorgen dat dit op een verantwoorde manier gaat gebeuren. Vanmiddag is de “Corona toolkit” van het NOC*NSF en de KNLTB binnen gekomen. Hierin staan deze richtlijnen uitgewerkt voor de tenniswereld. Daarmee kunnen we aan de slag!
 
Het bestuur gaat in overleg met alle partijen om te bepalen hoe we bij onze vereniging aan deze richtlijnen kunnen voldoen. Zonder dat we de leden willen “verbieden”, maar juist weer willen “verbinden”.
 
We willen u daarom nu al de informatie doorsturen waar wij mee aan de slag gaan. Heeft u ideeën of tips, laat het ons weten. Wilt u de club meehelpen als vrijwilliger, graag! Alle input is welkom: info@tvriel.nl
 
Het bestuur gaat vast aan de slag. In aanloop tot de 29e krijgt u meer informatie.
 
Hoezee !!
 
Download: protocol verantwoord sporten
Download: aanvullende richtlijnen tennis
Download: stappenplan verenigingen – 1e week
De KNLTB heeft ook een pagina met veel gestelde vragen (FAQ’s) online staan. Dit is de link naar deze pagina.