Ben je al toe aan een lentezonnetje? Dat snappen we! Lekker tennissen en op ons grasveldje voor het clubhuis genieten van de zon. Daar kijken we allemaal op vooruit.

Maar voordat het zover is, moet er nog een hoop gebeuren: het wordt winter, de banen worden slechter bespeelbaar, de winterstop gaat beginnen. In voorbereiding op het voorjaar, moeten we keuzes maken.

Dit jaar hebben we gekozen om de banen in januari en februari dicht te houden. Een keuze die nooit voor iedereen goed is. We kijken graag vooruit en leren van de historie. We willen 100% goed voorbereid zijn op de lente die ons weer een prachtig seizoen gaat brengen.

Willeke gaat daarom zijn wintertijd niet besteden aan zijn winterslaap, maar aan de voorbereiding van het park op het volgend jaar.

Hou er dus rekening mee met je planning! Januari en februari zijn we dicht om in maart weer volop te gaan.

Mocht je vragen hebben: voorzitter@tvriel.nl