De paviljoencommissie heeft er haar eerste vergadering voor het nieuwe seizoen weer opzitten en wij hebben er veel zin in! We hebben afscheid genomen van Natasja Veenhof en twee nieuwe leden verwelkomd: Miranda de Koster en Merilyn Vekemans. 

Als paviljoencommissie zorgen we ervoor dat het paviljoen weer spik en span is voor het eerste evenement en dat iedereen er terecht kan voor een lekker drankje en hapje voor, tijdens of na de wedstrijd. 

 Een aantal zaken willen we graag bij jullie onder de aandacht brengen: 


In januari heeft een aantal leden bij TV Riel een vruchtbare brainstormavond gehad over het verhogen van de betrokkenheid van de leden bij onze mooie club. Hieruit zijn veel goede ideeën ontstaan, ook voor de paviljoencommissie. Eén van de ideeën was om in het barboek naast bardiensten ook maandelijkse schoonmaakdiensten aan te bieden. Dit hebben we doorgevoerd, uiteraard met behoud van de reguliere wekelijkse schoonmaak. Dus goed nieuws voor de mensen die liever een paar uurtjes poetsen ipv een verplichte bardienst draaien! Vul snel je naam in achter deze schoonmaakdienst in het barboek, want ze zullen zo bezet zijn ?. Zo kan eenieder toch zijn of haar steentje bijdragen! 


Naar aanleiding van de brainstorm-avond en in het kader van ‘vele handen maken licht werk’, doen we hierbij ook een oproep aan leden die vrijwillig nog een extra bardienst zouden willen draaien. We krijgen vaak het barschema net niet rond en zo’n extra dienst kan ons enorm helpen. Als je hierin interesse hebt, mag je dit gewoon meteen met je verplichte bardienst invullen in het barboek. Dit is ook een vorm van vrijwilligerswerk en wordt zeer gewaardeerd! 

• Omdat het tijdens grote toernooien erg druk kan zijn aan de bar en in de keuken zouden we het heel erg fijn vinden als enthousiaste leden met veel ervaring achter de bar (er voor mag ook ?) zich voor zo’n bardienst tijdens een toernooi willen inschrijven via het barboek. De toernooicommissies zullen jullie hiervoor dankbaar zijn! 


Het is nog steeds mogelijk om je bardienst af te kopen á € 25,- per dienst. Je dient dit zelf tijdig te regelen met een vervanger. Een actuele telefoonlijst van vervangers wordt op de website geplaatst. Ben je boven de 18 jaar en wil je graag als vervanger extra bardiensten tegen vergoeding draaien, laat het Bianca van Iersel (06-45630162) dan even weten. Zij zet je dan op de lijst. 

Bitterballenbeleid TV Riel


Dan willen we als laatste toch nog even ons ‘bitterballen-beleid’ met jullie delen. Het bestuur als ook de paviljoencommissie vindt het de charme van TV Riel om op gezellig drukke (competitie)dagen en -avonden en tijdens toernooien af en toe met een gratis, lekkere snack rond te gaan. Dit wordt gewaardeerd door onze eigen leden en zeker ook door externe bezoekers. Om dit te kunnen blijven doen vragen we jullie medewerking, want soms vliegen er wel erg veel ballen uit het vet en dit loopt behoorlijk in de kosten. We vragen jullie dan ook om geen snacks te bestellen bij de bardienst, tenzij je ze zelf betaald. Dat mag natuurlijk altijd, want ze staan op de kaart! De commissies en leden van de paviljoencommissie zullen zelf tijdens gezellige dagen, avonden en toernooien zorgdragen dit lekkere extraatje. Want we zijn een gastvrije club en willen dat ook uitstralen! 

Wij wensen jullie een mooi en gezellig tennisseizoen toe! 

Met sportieve groet, 

de paviljoencommissie 

Mark Bastiaansen, Fery van Autrève, Monique van der Aa, Dunja Driesser, Merilyn Vekemans, Miranda de Koster en Bianca van Iersel