Beste Competitiespeler van TV Riel,

De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2019 en de Zomeravondcompetitie is weer opengesteld.

Het inschrijven van een competitie team kan dit jaar via de website van T.V. Riel. Onder het kopje ‘links voor leden’ vind je de link ‘Inschrijven KNLTB competitie voorjaar 2019’ of via de link http://online.tvriel.nl/tvrvrav/comp.php.

De team captain kan hier de teamleden opgeven en de soort competitie invullen die het team wil gaan spelen.

In de voorjaarscompetitie worden alle dubbel partijen verkort gespeeld. Dit houdt in dat er een wedstrijdtiebreak i.v.p. een 3e set wordt gespeeld.

Het is ook mogelijkheid om je in te schrijven voor de zomeravondcompetitie aangeduid met ZA2019. De zomeravondcompetitie wordt op woensdagavond gespeeld in compacte vorm.
Daarnaast is het ook mogelijk om je in te schrijven voor de 8&9 competitie. Deze competitievorm wordt op zondagmiddag/avond gespeeld. Hier mogen alle leden die een speelsterkte 8 of 9 hebben inschrijven. Je speelt 2 dubbels waarin alle combinaties mogelijk zijn. Ook deze competitie wordt gespeeld in compacte vorm. Het team bestaat uit minimaal 3 spelers.

De sluitingsdatum voor inschrijving is vastgesteld op 24-12-2018.

Alle informatie over de KNLTB Voorjaarscompetitie 2019 kunt u terugvinden op www.mijnknltb.nl.

Zoals elk jaar wordt de vrijdagavond competitie door TV Riel niet aangeboden vanwege de interne competitie van onze club.

Mocht je nog vragen hebben stuur dan een mail naar competitieleider@tvriel.nl.

Mvg Bernard & Koos