Inschrijven Interne Vrijdagavond Voorjaarscompetitie

Vanaf vrijdag 30 maart is het weer zover. De interne vrijdagavondcompetitie gaat dan weer van start! Deelname is mogelijk in de speelsterktes 6, 7 en 8. Het inschrijfgeld bedraagt € 30,- per team, te voldoen bij inlevering van het ingevulde inschrijfformulier. Betalen = altijd meedoen.

Download het formulier en reglement hier. Lever het in bij Koos met de betaling en je inschrijving is rond.

Inschrijven kan tot vrijdag 16 maart. Vul alle velden in zoals die vermeld staan op het formulier:

  • Naam team
  • Speelsterkte team
  • Naam, mailadres en telefoonnummer (mobiel en vast) teamcaptain
  • Namen teamleden
  • Maximaal 1 verhindering per team; voor andere verhinderingen moeten vervangers worden geregeld.

Inschrijven kan door het inschrijfformulier met het inschrijfgeld in een enveloppe uiterlijk op 16 maart af te geven bij Koos van der Hurk (Tilburgseweg 15 te Riel).

Heb je geen team of te weinig tijd, maar wil je wel een keer invallen, dan kan je dat ook op het inschrijfformulier vermelden en inleveren. Uiteraard ben je dan geen inschrijfgeld verschuldigd.

Schrijf je snel in, want de organisatie staat te trappelen om aan de slag te gaan en er een gezellig evenement van te maken. We doen dat dit jaar trouwens voor de laatste keer! Na 3 jaar vindt het team van Trivvact het tijd om het stokje over te dragen aan een nieuw nog te formeren team. Dus laat deze kans om een bijdrage te leveren aan onze mooie vereniging niet voorbij gaan en meld je aan

Het TV Riel Interne Voorjaars Vrijdagavond Competitie Team (Trivvact): Hartger, Koos, Bas, Jacques, Leon en Jeroen