NOORDHOEK Autogroep opent SEAT Pop-up Store in winkelhart van Tilburg

 

  • Mooie aanvulling op verjonging en vernieuwing van stadshart van Tilburg
  • Unieke brandstore voor SEAT
  • Uniek Prive Lease aanbod

 

Het stadshart van Tilburg verjongt. Daar passen concepten zoals een Pop-up Store naadloos bij. SEAT-dealer NOORDHOEK Autogroep voelt dat haarfijn aan en opent op 26 oktober aanstaande een Pop-up Shop op de Heuvel 33. Hierin zal onder andere de geheel nieuwe SEAT Ibiza centraal staan en later ook de nieuwe compacte SUV SEAT Arona.

NOORDHOEK komt naar de consument toe

SEAT is van huis uit jong en dynamisch. Daarom past het automerk zo goed bij Tilburg. Een stad die zich op alle fronten ontwikkelt en waar veel jonge mensen elkaar in uitstekende harmonie vinden in studie, werk en uitgaan.

SEAT en vooral de Tilburgse dealer NOORDHOEK Autogroep onderschrijven die ontwikkeling nog eens extra met de aanwezigheid in de binnenstad. “Met de nieuwe Pop-up store gaan we naar de consument toe. We ontmoeten hen graag in de binnenstad”, zegt Mark Bastiaansen, algemeen directeur van NOORDHOEK Autogroep. “Midden in het stadshart van Tilburg kunnen we het winkelend publiek kennis laten maken met onze nieuwe modellen.”

 

Prive Lease

Tot en met 31 december is de Pop-up Store op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend. De ‘Urban-beleving’ krijgt in de Pop-up Store een extra impuls met een aansprekende inrichting en een keur aan passende activiteiten. Voor de consument die geïnteresseerd is in de nieuwe SEAT Ibiza hebben we een tijdelijk actie aanbod met Prive Lease. Voor een bedrag van 259,= per maand is er al een SEAT Ibiza beschikbaar. Dit op basis van 48 maanden met 10.000 km per jaar, hierbij hoeft je alleen nog maar te tanken. Onze “angels” in de Pop-up store geven je alle informatie over gebruik versus bezit.

 

Escape Car en Urban wandelroute

Spraakmakend en uniek wordt de speciaal te ontwikkelen Escape Car van NOORDHOEK.

In deze auto kunnen maximaal 5 personen worden opgesloten, welke door het vervullen van opdrachten moeten proberen om de auto zo snel mogelijk te openen.

 

Daarnaast worden er op diverse momenten Urban-wandelroutes georganiseerd, dit zijn stadswandelingen naar unieke urban plaatsen in Tilburg.

 

 

NOORDHOEK Autogroep

NOORDHOEK Autogroep is ’s lands grootste SEAT en SKODA dealer en bedient het gebied Noord-Brabant Midden en Noord met vestigingen in Tilburg, Waalwijk, Den Bosch en Oss. Bij NOORDHOEK Autogroep kunt u terecht voor zakelijke lease of koop, particuliere koop of lease, financieringen en verzekeringen, occasions en voor het onderhoud aan uw auto. NOORDHOEK Autogroep werkt altijd volledig transparant zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Kijk voor meer info op: www.popuptilburg.nl of kom langs: Heuvel 33, Tilburg